Aπολογιστική Συνέλευση και Μαθησιακές Δυσκολίες PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 22:57

mathisiakes1Aπολογιστική Συνέλευση και Μαθησιακές Δυσκολίες από τον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας

Την Απολογιστική του Συνέλευση πραγματοποίησε την Τρίτη 29/11/2016 σε αίθουσα του Σχολείου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με θέμα τον απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Καματέρη Έλενα ευχαρίστησε με την σειρά της όλους τους γονείς και τους δασκάλους που συνδράμουν και διευκολύνουν το έργο του Συλλόγου παρουσίασε τις δράσεις του Συλλόγου. Στην συνέχεια η κα Δημητρίου Ελένη , Διευθύντρια του Σχολείου έκανε μια σύντομη αναφορά για την συνεργασία του Συλλόγου με το Σχολείο και τον Σύλλογο Διδασκόντων .

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα ομιλία με θέμα ? Μα... ΔΕΝ βαριέμαι!...ΔΕΝ μπορώ! Οι Μαθησιακές Δυσκολίες και οι Ψυχοσυναισθηματικές Διαταραχές στο  παιδί.?

Ομιλήτριες ήταν οι κκ  Μήτσιου Ρίτσα Διδάκτωρ Νευροψυχολογίας-Μαθησιακών Δυσκολιών- Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt- Τραυματοθεραπεύτρια E.M.D.R.- Συγγραφέας, Δάκτυλα Λιάνα Ψυχολόγος- απόφοιτη Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt - εξειδικευμένη στην Ειδική Αγωγή μέσα από την οποία δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν. Ακολούθησε συζήτηση.

mathisiakes1

mathisiakes2

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 23:04